Deşi Elvis Presley a murit acum mai bine de 30 de ani, „Regele" are încă o mulţime de fani, care vin în pelerinaj la Graceland an de an. Cu toate acestea, proprietarii terenului de peste 400.000 mp care i-a aparţinut lui Elvis simt nevoia unei schimbări. 

foto:http://images.paraorkut.com/Conform www.luxist.com care citează Associated Press, actualii proprietari ai Graceland se gândesc serios să reinventeze domeniul pe care se află casa în care a locuit regele rock'n roll-ului.  Robert Sillerman, proprietarul francizei „American Idol" şi deţinătorul companiei CKX Inc., şi-a exprimat încă de acum câţiva ani dorinţa de a face unele modificări la Graceland.

Atunci, el avea de gând să investească 250 de milioane de dolari în acest proiect şi să demoleze Heartbreak Hotel.

Acum, el pare să-şi fi schimbat oarecum planurile. „Prioritatea noastră numărul 1 este Memphis", a declarat Sillerman, care a ţinut să precizeze că „în ciuda faptului că nu a fost construit ca un hotel de lux, Heartbreak Hotel are cea mai mare rată de ocupare din statul Tennessee".

Omul de afaceri va veni în ianuarie 2010 la Graceland, pentru a discuta despre o nouă viziune asupra acestei mărci. La întâlnire nu vor participa reprezentanţi ai autorităţilor, dar este foarte probabil ca aceştia să fie contactaţi la o dată ulterioară pentru că proiectul va include şi îmbunătăţirea Bulevardului Elvis Presley.

6 January 2010