În Piaţa Aviatorilor din Bucureşti, la intrarea în Parcul Herăstrău, una dintre zonele considerate de lux în Capitală, se lucrează la patru proiecte imobiliare reprezentând investiţii estimate de ZF la peste 20 mil. euro: trei clădiri de birouri şi un bloc de locuinţe.

25272-1-imobiliare.jpgRadu Dimofte, partenerul lui Gabriel Popoviciu în proiectul Băneasa şi alte afaceri, va finaliza în acest an o clădire de birouri pe Bulevardul Aviatorilor, lângă sediul Leumi Bank, Dragoş Dobrescu, cel care controlează grupul Monolit, a ridicat un imobil lângă Marfin Bank, un grup israelian a reînceput lucrările la o clădire pe Dorobanţi, în timp ce un avocat face un bloc cu patru etaje lângă sediul PNL de pe Aviatorilor.

După zona Floreasca - Barbu Văcărescu, care a devenit regiunea "vedetă" a pieţei imobiliare din Bucureşti în ultimii ani, bulevardele largi, Parcul Herăstrău şi staţia de metrou de la Aviatorilor au reaprins interesul investitorilor la Charles de Gaulle, într-o piaţă în care banii alocaţi în real estate sunt în continuare puţini.

 

Sursa

14 June 2012