Peste 750 de apartamente noi in centrul Capitalei
Hot News - 26.06.2006
 

Anchor Grup, compania care a detine centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, si Summa, companie internationala de constructii au anuntat luni ca vor construi in parteneriat doua complexuri rezidentiale in zone centrale ale Bucurestiului, valoarea investitiei fiind de circa 80 milioane euro.

Unul dintre proiecte este situat pe Calea Dudesti si va avea aproximativ 500 de apartamente, iar celalalt este localizat in zona Floreasca si va avea 280 de apartamente. Proiectele vor fi lansate oficial in luna septembrie a acestui an si tot atunci vor incepe si vanzarile.

Primul complex se va numi “InCity Residences”, va fi situat pe Calea Dudesti, la cateva minute de Bucuresti Mall, Piata Alba Iulia si Piata Unirii, si va avea aproximativ 500 de apartamente si va fi format din patru cladiri cu 17 etaje.

Numarul camerelor va varia de la garsoniere pana la apartamente cu cinci camere, dar va oferi si apartamente tip duplex. Suprafetele apartamentelor sunt extrem de variate, pentru ca oferta sa fie cat mai adaptata cerintelor clientilor. Constructia “InCity Residences” va incepe in luna august a acestui an si se va finaliza in prima jumatate a anului 2008. Valoarea proiectului este de circa 40 milioane euro.

Citeste articolul integral in Hot News


A.V.
Hot News
 

26 iunie 2006