Proprietarul ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza isi freaca cu siguranta mainile de fericire. Abia terminat si pe vremuri de criza, dezvoltatorii au reusit sa vanda peste 30 de apartamente.

"Am semnat documentele finale cu Secure Investments II. Acestia au cumparat, in final, 33 de apartamente cu una, doua si trei camere si au platit toti banii odata.

Conform spuselor oficialilor companiei, au profitat de faptul ca proiectul este complet finalizat in acest moment si au cumparat apartamentele cu scopul de a le inchiria pentru urmatorii trei ani.

Probabil le vor vinde in momentul in care preturile din piata vor creste suficient. "A declarat Avi Shloush, general manager Doamna Ghica Plaza.

Doamna Ghica Plaza, rebranduit de curand din Romfelt Plaza, este un complex rezidential format din noua corpuri de cladire, cel mai inalt dintre acestea avand 24 de etaje, fapt ce il situeaza pe primul loc ca inaltime intre proiectele rezidentiale bucurestene.

Ansamblul numara 616 apartamente, 33% dintre acestea fiind deja vandute. Doamna Ghica Plaza este cel mai mare complexul rezidential din Bucuresti dezvoltat intr-o singura faza, este finalizat, iar locatarii vor putea sa se mute cel mai tarziu in ianuarie 2010.



2 November 2009