Educaţie, networking şi, nu în ultimul rând, distracţie – acestea sunt elementele caracteristice celui mai amplu eveniment din industria imobiliară europeană. Convenţia Europeană RE/MAX s-a încheiat vineri la Viena, iar cei peste 600 de invitaţi se întorc în ţările natale mai informaţi şi mai motivaţi ca niciodată. IMOPEDIA.ro prezintă de la faţa locului impresiile invitaţilor. 

26372-homepage.jpgReprezentanţii din peste 30 de ţări ai uneia dintre cele mai importante reţele imobiliare din lume s-au reunit la Viena pentru cea de-a patra Convenţie Europeană RE/MAX. Un eveniment grandios, unde graniţele nu au avut nicio însemnătate, iar barierele culturale şi lingvistice au fost inexistente.

Invitatul-cheie al acestui eveniment a fost Richard Robbins, canadian cu o vastă experienţă în domeniul imobiliar. Fondatorul şi CEO al Richard Robbins International este astăzi autor, mentor în afaceri şi expert în câmpul performanţei personale şi profesionale.

În cadrul celei de-a doua zile a Convenţiei Europene:

  • Michael Polzler a detaliat activitatea RE/MAX în Europa
  • Volker Weissenberger a discutat despre alegerea de a deveni agent imobiliar
  • Au fost decernate Premiile Europene RE/MAX, la care Israel a fost marele câştigător
  • Richard Robbins a vorbit despre clădirea unei cariere imobiliare de succes, pe o piaţă dificilă
  • Wiener Konzerthous a fost locul ales de organizatori pentru relaxarea de la sfârşitul unei zile încărcate

„Unul dintre cele mai beneficii în cadrul reţelei RE/MAX este dorinţa tuturor de a-şi împărtăşi experienţa, ideile, metodologia sau chiar modul diferit de a privi lucrurile, lucruri la care avem acces toţi ceilalţi. O astfel de reuniune furnizează oportunităţi tuturor oamenilor noştri, le oferă ocazia să îşi stabilească contacte în alte ţări”, declară pentru IMOPEDIA.ro Larry Oberly, vicepreşedinte RE/MAX.

Ultima zi a Convenţiei a fost rezevată discuţiilor şi prezentărilor, activităţilor de lucru în grup şi interacţiune în echipă ce se desfăşurau simultan în mai multe săli, invitaţii alegându-şi subiectele de interes. În timp ce Michael Polzler conducea un panou de discuţii cu tematică imobiliară, într-o altă sală se exemplifica modalitatea de actualizare a tehnologiei în munca de zi cu zi, altă încăpere găzduia discuţii despre cum poate fi dus la un alt nivel propriul business, iar o altă sală îi reunea pe cei interesaţi de tehnici de remarcare pe plan profesional. Programul a continuat cu un panel de discuţii condus de Volker Weissenberger, însă punctul de atracţie al zilei a fost prezentarea unei listări, activitate condusă de Richard Robbins, împreună cu Wayne şi Virginia Munden.

„Convenţia Europeană RE/MAX a fost un eveniment deosebit de antrenant, furnizând o viziune holistică asupra pieţei imobiliare la nivel global. Plec de aici cu foarte multe idei noi, cu soluţii simple, dar consistente, care probabil pot fi adaptate şi aplicate în piaţa românească”, mărturiseşte Ramona Andreica, managing partner Axa Domenii Center, invitat special RE/MAX.

Convenţia Europeană RE/MAX, prin ochii invitaţilor

„Evenimente de genul acesta sunt importante în orice industrie şi sunt încântat că RE/MAX organizează totul la un astfel de nivel. Educaţia este desigur importantă în cadrul acestor zile, însă aceasta poate fi accesată şi în alte momente. Networking-ul, contactele stabilite între oameni, socializarea, acestea sunt cele mai importante aspecte în cadrul Convenţiei Europene RE/MAX”, spune expertul austriac Christian Nowotny.

„Ca de obicei, RE/MAX ştie cum să organizeze un eveniment grandios. Programul a fost extrem de interesant, au fost speakeri foarte buni, iar Richard Robbins a fost fenomenal. De asemenea, a fost o ocazie excelentă de a ne întâlni cu toţi ceilalţi colegi şi prieteni din Europa, ceea ce este foarte important. Această reuniune reprezintă o adevărată investiţie în noi înşine, în carierele noastre, deoarece învăţăm lucruri noi şi ne stabilim contacte în alte ţări, colegi care ghidează către noi clienţii străini”, declară Dario Castiglia, director regional RE/MAX Italia.

„Este un moment extraordinar în care se întrunesc oameni care sunt antreprenori , care doresc să îşi construiască un business şi să îşi facă o carieră imobiliară. Sinergia este nemaipomenită şi este întotdeauna o plăcere să îţi revezi colegii din alte ţări, să înveţi ce strategii funcţionează cel mai bine în fiecare din pieţele pe care le reprezintă. România a fost reprezentată de 18 persoane, din Bucureşti, din Braşov, din Oradea, iar grupul cel mai puternic este din Cluj. Este foarte important, pentru că, în mod tradiţional, toţi cei care participă la astfel de evenimente se întorc cu valoare şi reuşesc să îşi crească business-ul”, încheie Adrian Șişchin, director regional RE/MAX România.

 

CITEȘTE ȘI Casa ideală: fără facturi pentru căldură sau electricitate, scoasă la vânzare cu 50.000 euro


15 September 2012