Faimosul designer Tommy Hilfiger îşi poate permite orice proprietate imobiliară din lume, însă mărturiseşte că nu se poate despărţi de New York. Iubitor al simbolurilor americane, Hilfiger locuieşte în inima Manhattanului, într-un apartament cu două niveluri, în emblematicul Hotel Plaza. Un etalon al luxului, căminul designerului este decorat cu numeroase opere de artă semnate de mari artişti americani contemporani.

30170-tommy_h.jpgTommy şi Dee Hilfiger au plătit nu mai puţin de 50 milioane dolari pentru penthouse-ul din Plaza Hotel, în urmă cu cinci ani. Locuinţa de aproape 560 metri pătraţi are patru dormitoare şi patru băi, ocupând ultimele două niveluri ale celui mai renumit hotel din New York.

Pasionaţi de arta americană contemporană, soţii Hilfiger şi-au decorat căminul cu portrete ale marilor actriţe americane, opere semnate de Andy Warhol. De asemenea, faimosul cuplu deţine piese de artă ce poartă semnătura lui Keith Haring, Richard Prince sau Jean-Michel Basquiat, precum şi fotografii de familie făcute de renumita Annie Leibovitz.

VEZI ȘI: FOTO din fostul cămin al preşedintelui american Ronald Reagan

Mai jos, IMOPEDIA.ro prezintă un interviu cu faimosul designer Tommy Hilfiger, precum şi imagini din căminul de lux al acestuia, într-un film realizat de CNN Money.

 

 

 

1 May 2013