Operatorul suedez de servicii medicale private Medicover, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, a cumpărat săptămâna trecută un teren în zona Pipera de la fondul elen de investiţii Global Finance, urmând a construi un spital pe lotul unde trebuia construit iniţial un ansamblu de locuinţe.

12009-becali.jpgAcesta este al doilea proiect de spital care va fi realizat într-un proiect imobiliar care avea iniţial o altă destinaţie, după ce proprietarii clinicilor Sanador au închiriat în luna martie a acestui an o clădire din zona Piaţa Victoriei care ar fi trebuit folosită drept spaţiu de birouri.

"Tranzacţia a fost semnată săptămâna trecută", au declarat pentru ZF surse din piaţa imobiliară, valoarea afacerii fiind de peste cinci milioane de euro, potrivit estimărilor ZF. Reprezentanţii Medicover nu au dorit să comenteze informaţia până la închiderea ediţiei, menţionând că vor pregăti pentru astăzi un comunicat de presă pe această temă, în timp ce reprezentanţii Global Finance nu au putut fi contactaţi.

Sursa

14 June 2010