Lantul de magazine de cartier Mic.Ro va incepe in curand extinderea in sistem de franciza, potrivit lui Dan Ionescu, fost director operational al Rompetrol, care se implica in extinderea lantului de magazine.

Potrivit lui Dan Ionescu, conceptul final al magazinelor va fi prezentant in luna septembrie. "Nu am facut inca o lansare oficiala pentru ca inca magazinele nu ofera, in totalitate, serviciile la care ne-am gandit. Pana in septembrie toate magazinele Mic.Ro vor oferi servicii precum transfer de bani sau un serviciu prin care clientii pot trimite prins SMS comanda pe care o gasesc gata ambalata in momentul in care vin sa o ridice", a declarat Dan Ionescu, care a adaugat ca pana in septembrie toate unitatile Mic.Ro vor deveni magazine pe roti.

Potrivit oficialului companiei Mercadia Holland, care detine compania Mic.Ro Retail, magazinele pe roti nu vor duce la inchiderea chioscurilor de proximitate. "In curand vom incepe extinderea retelei si prin franciza. Astfel, antreprenorii care detin deja o locatie care se incadreaza in standardele noastre, pot deveni francizati, iar care cei care nu au un spatiu, pot inchiria spatiul nostru pentru a prelua franciza", a mai spus Ionescu.

Conform acestuia, lantul de magazine Mic.Ro numara in prezent peste 30 de unitati. "Daca pentru cafenelele 1X2 Bet Cafe Arena ne-am propus sa ajungem la 400 de unitati, pentru Mic.Ro nu avem limita de extindere. In prezent, in Romania, sunt peste 100.000 de spatii de retail alimentar", a mai spus acesta.

 



Sursa

9 June 2010