Topul celor mai mari malluri de pe piata locala va fi rasturnat in aceasta toamna, cand este programata inaugurarea proiectului Cotroceni Park din Bucuresti si extinderea centrului comercial Iulius Mall din Timisoara, cele doua proiecte urmand sa "detroneze" proiectele Baneasa Shopping City si Polus Center Cluj, cele mai mari la ora actuala din Bucuresti si din tara.

Cotroceni Park va avea o suprafata inchiriabila de peste 76.000 de metri patrati, in timp ce Iulius Mall Timisoara va ajunge la o suprafata inchiriabila de peste 64000 de metri patrati, ca urmare a investitiei de 60 de milioane de euro in extindere.

Polus Center Cluj are o suprafata inchiriabila de circa 62.000 de metri patrati, in timp ce Baneasa Shopping City masoara 55.000 mp.

"In decurs de o saptamana vom anunta data exacta a deschiderii Iulius Mall", au declarat reprezentantii companiei Iulius Group, dezvoltatorul proiectului din Timisoara. Una dintre datele vehiculate anterior era 22 octombrie, dar termenul ar putea fi amanat.

Printre noutatile proiectului din Timisoara se numara inaugurarea hipermarketului Auchan, a unui club de bowling si a unor magazine noi operate de retaileri precum Intersport, Bebeloo sau Segafredo.

Chiriasii din Cotroceni Park au inceput deja campaniile de marketing care anunta inaugurarea centrului comercial pentru 29 octombrie, cu o luna intarziere fata de termenul anuntat in primavara acestui an.

Printre chiriasii proiectului se numara reteaua de hipermarketuri Real, retailerii de imbracaminte Zara, New Yorker sau C&A si operatorul de cinematografe IMAX.




Sursa

13 October 2009