Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunţă că va rezolva în regim de urgenţă dosarele de daună ale tuturor proprietarilor din zonele afectate de inundaţiile catastrofale din ultimele două zile. În plus, compania pune la dispoziţia celor care deţin o poliţă de asigurare obligatorie a locuinţelor şi un număr de telefon pentru consiliere.

31687-inundatii.jpgLa nivelul PAID s-a format deja un comitet de urgenţă pentru a centraliza toate informaţiile din teritoriu, iar reprezentanţii companiei de asigurări promit că proprietarii ale căror locuinţe au fost distruse vor fi despăgubiţi rapid.  

„Suntem operativi si concentraţi pe soluţionarea eficientă a situaţiei intervenite ca urmare a inundaţiilor. De altfel, românii trebuie să inţeleagă că PAID este o societate puternica, organizata, cu proceduri ferme de lucru in caz de urgenta. Toti asiguraţii vor beneficia de sprijinul nostru în timp real, PAID a fost înfiinţat tocmai pentru a putea rezolva situaţii de urgentă precum cea produsă şi de a acoperi daunele pe care autoritaţile nu işi pot permite să le mai achite de la bugetele locale”, declară Nicoleta Radu-Neacşu, director general PAID.

  • Pe parcursul anului 2012, PAID a plătit daune în valoare de peste 62.000 euro
  • În prima jumătate a lui 2013, PAID a achitat daune în valoare de 13.000 euro

Proprietarii din zonele afectate de inundaţii care deţin o poliţă de asigurare obligatorie valabilă pot suna la numărul de telefon 0735.333.930 pentru consiliere şi pentru a facilita accesul asiguraţilor la drepturile ce le revin din poliţa de asigurare.

CITEȘTE: Compania ta de asigurări îţi va achita daunele, la nevoie?

 

13 September 2013