Firma Otter Distribution a deschis in zilele trecute doua noi magazine in centrele comerciale AFI Cotroceni si Maritimo Constanta si pregateste deschiderea altei unitati in viitorul mall Electroputere din Craiova.

21776-otter_bun.jpgDupa magazinul deschis in urma cu aproape doi ani in AFI Cotroceni pe o suprafata de 110 mp, firma a deschis in zilele trecute un alt magazin monobrand Clarks in acelasi centru comerical. In plus, saptamana trecuta, inca de la inaugurarea mallului Maritimo, firma a fost prezenta cu o unitate deschisa pe 84 mp.

Pe langa unitatile stradale, Otter are magazine deschise in aproape toate marile centre comerciale din tara. Mai mult decat atat, Otter este prezent in unele dintre centre sub mai multe marci (in centre precum Carrefour Feeria, Unirea Shopping Center, Afi Palace Cotroceni si in altele).

In prezent, reteaua de distributie este formata din 30 de magazine multibrand Otter, patru magazine monobrand Geox, un magazin monbrand Clarks si un magazin multibrand - Promenade. Firma este prezenta la nivel national cu magazine in cadrul marilor centre comerciale din: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Sibiu, Ploiesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Ramnicu Valcea, Targu Mures, Oradea, Braila, Baia Mare, Suceava, Pitesti, Baia Mare si Chisinau, in Republica Moldova. Din totalul unitatilor, doar doua sunt deschise stradal. Acestea sunt in Cluj (in Centru) si in Bucuresti (pe Calea Mosilor).

Otter reuneste o serie de marci de renume international din tari precum Italia, Franta, Germania, Austria sau Marea Britanie. Printre acestea amintim Geox, Ara, Clarks, Gabor, Epica, Le Coq Sportif sau OTTER.

Otter Distribution este o companie romaneasca infiintata in 1997, ce distribuie produse de incaltaminte si accesorii. Firma a avut anul trecut o cifra de afaceri de 15,4 mil. euro si un profit net de peste un milion de euro dupa ce in anul 2009 a inregistrat pierderi. Otter dispunea la finele anului trecut de un numar mediu de salariati de 187, in usoara scadere fata de anul 2009.


Sursa

1 November 2011