Cele mai așteptate evenimente imobiliare din acest an se vor desfășura în București în perioadele 24-26 MAI și respectiv 20-22 SEPTEMBRIE la Palatul Parlamentului.

În cadrul acestor ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI li se oferă participanților oportunitatea de a se conecta „în persoană” cu: potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate. 

24-26 Mai 2024 Prima ediție din acest an a TNI

Pasiunea pentru imobiliare o avem de mult timp și încă din anul 2005 echipa BDOBC și-a asumat rolul de a conecta oferta imobiliară cu cererea prin intermediul evenimentelor marca Târgul Național Imobiliar TNI. În toți acești ani ne-a onorat să fim parteneri de business pentru marii jucătorii din imobiliare, rampă de lansare pentru companiile imobiliare aflate la început de drum, sprijin de încredere pentru cei aflați în campanii de brand awareness, colaboratori pentru presa de specialitate și «barometru de încredere» pentru persoanele interesate de achiziții imobiliare. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm edițiile TNI de anul acesta ce vor avea loc în perioadele 24-26 MAI și respectiv 20-22 SEPTEMBRIE 2024, în aceeași locație, Palatul Parlamentului!

a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

Participarea la aceste evenimente oferă profesioniștilor din domeniu oportunitatea de a fi la curent cu ultimele tendințe, de a face networking și de a explora o varietate de perspective și idei inovatoare.Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare vă invităm să descărcați GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. Dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI pentru înscrierea la evenimentele din 2024,

Organizator: BDOBC Business Center

Powered by Imopedia

29 January 2024