BUCURESTI, 28.11.2011 - Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development anunta vanzarea unui pachet de 64 de apartamente catre compania Benevo.


22281-cosmopolis.jpgApartamentele vandute sunt compuse dintr-un mix de studio-uri si apartamente de 2 camere si fac parte din faza a doua a complexului Cosmopolis.

„Aceasta tranzactie confirma interesul crescut al investitorilor pentru produsul nostru, nu doar al consumatorilor finali. Avem o oferta competitiva in piata iar incheierea acestei tranzactii o demonstreaza cu prisosinta”, a declarat dl. Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

Apartamente cumparate de Benevo vor fi inchiriate, astfel numarul celor care locuiesc in Cosmopolis va creste cu inca 64 de familii.

Cartierul rezidential Cosmopolis reprezinta in prezent caminul a peste 900 de oameni. Acestia se bucura de un standard de viata european in apartamentele sau vilele complexului cu facilitati precum: piscine, supermarket, gradinita, sala de fitness, coafor, terenuri de sport, farmacie, pizerie, spatii verzi, loc de joaca pentru copii, paza si transport. Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera –Stefanesti. In zona din vecinatate au fost recent finalizate lucrari majore de infrastructura: largirea soselei de centura precum si doua pasaje care au avut un rol important in fluidizarea traficului. Pana in prezent in Cosmopolis a fost finalizata faza 1 care totalizeaza 586 de apartamente. In faza a doua au fost date in folosinta in prima jumatate a anului acesta 62 de apartamente iar in octombrie 2011 inca 103 locuinte (apartamente si vile). Investitiile Opus Land Development in Cosmopolis au inceput in 2006 si totalizeaza pana in octombrie anul acesta 200 milioane EUR in infrastructura (strazi, utilitati, spatii verzi), blocuri, vile si spatii comerciale.  

DESPRE COSMOPOLIS

Cosmopolis, primul oras european construit in Romania, este dezvoltat de compania Opus Land Development S.A., parte a reputatului grup de companii din domeniul constructiilor, Buyukhanli Group. Cosmopolis este un concept rezidential destinat celor care vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat si plin de verdeata, avand tot confortul pe care il ofera orice oras european.

28 November 2011