Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development, parte a grupului turcesc de companii Buyukhanli, va livra in luna noiembrie 103 noi locuinte, ca parte a fazei a doua a proiectului rezidential Cosmopolis.

21206-cosmopolis.jpgDin cele 103 unitati rezidentiale au fost vandute aproximativ 45%. ,,Media lunara de vanzare pe durata verii a fost de sapte unitati, iar odata cu inceperea toamnei si finalizarea concediilor estimam o crestere a acestei rate", spune Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

Mixul apartamentelor care vor fi livrate cuprinde studio-uri, doua,trei si patru camere. Unul dintre principalele atuuri ale ofertei Cosmopolis a fost promotia prin intermediul careia fiecare cumparator primeste o masina noua Renault Symbol in pretul apartamentului de doua sau trei camere din blocul K6. In total, vor fi livrate patru blocuri cu 95 de apartamente si opt vile.

Cartierul rezidential Cosmopolis reprezinta in prezent caminul a peste 750 de oameni cu acces la facilitati precum: piscine, supermarket, gradinita, terenuri de sport, farmacie, pizzerie, spatii verzi, loc de joaca pentru copii si transport. Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera-Stefanesti.


Sursa

28 September 2011