A început Târgul Imobiliar „Project Expo". Atât dezvoltatorii, cât şi agenţiile imobiliare, au venit cu cele mai bune oferte la acest târg. Vizitatorii interesaţi de locuinţe pot beneficia de oferte speciale în aceste zile - garsoniere, apartamente şi vile la preţuri promoţionale, precum şi bonusuri incluse în preţ.

19747-targ-imobiliar-mall_14_b.jpg„Project Expo" vine în întâmpinarea clienţilor cu oferte speciale, dedicate în general programului „Prima Casă 4". Expozanţii prezenţi la târg au venit cu oferte de locuinţe ce se încadrează în limita impusă de programul susţinut de stat. IMOPEDIA.ro prezintă în continuare câteva dintre cele mai atractive oferte.

Garsoniere până în 24.000 euro

Cea mai ieftină locuinţă prezentată la târg este o garsonieră dintr-un ansamblu rezidenţial nou, oferită de agenţia imobiliară Premier Service. Cu o suprafaţă de 25 mp utili, garsoniera se află într-un ansamblu rezidenţial din Popeşti Leordeni şi are un preţ de 23.600 euro. Tot la acest stand, se găsesc la vânzare apartamente cu două camere la 37.500 euro sau cu trei camere, la 55.000 euro.

Locuri de parcare gratuite, apartamente direct de la dezvoltator

Ilioara Heights este un proiect ce include garsoniere şi apartamente cu două camere. Imobilul nu este încă gata, dar dezvoltatorul promite că până în vara viitoare toate locuinţele vor fi finisate. Şi tocmai pentru că nu este gata, iar dezvoltatorul se grăbeşte să vândă preţul actual este mai mic decât cel de la momentul final. În cadrul târgului, clienţii pot cumpăra direct de la dezvoltator, la un preţ de 900-1.000 euro/mp, negociabil. În preţ este inclus şi locul de parcare subteran.

Scandinavia Residence, din şoseaua Alexandriei, conţine apartamente deja finalizate. O garsonieră costă 38.900 euro, iar un apartament cu două camere - 59.900 euro, ambele preţuri incluzând T.V.A. Dezvoltatorii returnează avansul clienţilor care îşi rezervă o locuinţă aici, dar nu reuşesc să obţină finanţare. Locul de parcare este gratuit, printre facilităţile oferite fiind locuri de joacă, spaţii verzi, precum şi grădiniţă sau supermarket în apropiere.

Grădină pentru locuinţele de la parter

Ghencea 71 este un complex cu apartamente cu una, două şi trei camere, având spaţii comerciale la parterul primului imobil. Clienţii interesaţi de o locuinţă aici, trebuie să ştie că locul de parcare este gratuit, există spaţiu de joacă pentru copii, iar apartamentele de la parter au grădină proprie. Preţul final cu T.V.A. inclus este: 31.900 euro pentru o garsonieră, 55.900 euro pentru un apartament cu două camere şi 66.900 euro pentru un apartament cu trei camere.

Avans mai mare, preţ final mai mic

Vitan Residence se prezintă la târg cu diferite oferte promoţionale. Pentru Vitan Residence 1, complex finisat în totalitate, preţul pentru ultimele apartamente cu două camere este de 1.000 euro/mp construit, iar singurul apartament cu patru camere rămas liber are un preţ special. Astfel, cu cât creşte suprafaţa, cu atât scade preţul. Pentru Vitan Residence 2, proiect ce va fi finisat la sfârşitul anului viitor, oferta de la târg constă în studio-uri la un preţ de 39.200 euro şi apartamente cu două camere la 66.000 euro, ambele incluzând T.V.A. Avansul cerut este de cel puţin 10% din valoarea locuinţei. Cine îşi permite un avans ma mare, va baneficia de un preţ final mai mic.

Casă costruită cu 375 euro/mp

La „Project Expo" nu se găsesc numai locuinţe. Pentru cei care deţin un teren şi caută o firmă de construcţii, Echypy Construct s-a prezentat cu un preţ promoţional - 375 euro/mp finisat, în loc de 430 euro/mp cât cere în mod normal. Compania are proiecte de casă după care lucrează, dar construieşte şi după proiectul clientului. Printre ofertele companiei de construcţii se regăsesc case de 80 mp utili la 43.000 euro sau de 171 mp utili la 65.000 euro.

Târgul Imobiliar „Project Expo" se desfăşoară în faţa Palatului Copiilor, între 15 şi 17 iulie.

Află ce Ce locuinţe poţi cumpăra la Project Expo cu 50.000 euro?

 

15 July 2011