Greenfield Residence vine la Targul National Imobiliar (TNI) 2012, din 25-27 mai, cu preturi speciale la toate categoriile de apartamente si un nou sistem de negocieri personalizate pentru clientii dispusi sa achite integral locuintele dorite.

24925-oferta-greenfield-la-tni-2012.jpgReprezentantii Greenfield le propun vizitatorilor care vor trece pragul targului in cele 3 zile, o noua viziune asupra pretului in imobiliare – pretul/ kg!

“Interactiunile noastre cu clientii actuali si potentiali din ultimele luni, ne infatiseaza un consumator pentru care nevoia de locuire este una reala, un consumator dornic sa achizitioneze, dar derutat de toate zvonurile care invaluie piata imobiliara la momentul actual.

Provocarea momentului pentru noi este aceea de a veni cu preturi accesibile si de a le demonstra rentabilitatea ofertelor noastre clientilor care nu mai reusesc sa vada imaginea de ansamblu in toata aceasta incertitudine a evolutiei pietei. Cel mai simplu mod de a demonstra acest lucru este acela de a compara banii pe care clientul trebuie sa-i scoata din buzunar pentru achizitia unui bun de folosinta indelungata, cum este locuinta, cu banii pe care ii plateste  zi de zi pe produse de uz cotidian, produse pe care oricine si le poate permite” a declarat Loredana Rosu, Brand Manager Greenfield Residence.

“Desi poate parea ciudat la o prima vedere, nu ar trebui neglijata o compartie de tipul: cat platim pe un kg de fructe de sezon si cat platim pentru aceeasi unitate de masura a unui apartament in care vom locui o buna parte din viata? Multi dintre noi ar fi surprinsi sa afle ca in timp ce pentru un kg de cirese ni se cere sa platim aproximativ 20 lei, aceeasi unitate de masura pentru o garsoniera se tranzactioneaza in Greenfield cu doar 2,04 lei, iar pentru un apartament de 3 camere cu doar 1,88 lei”, a mai adaugat Loredana Rosu.

Astfel cei interesati sa achizitioneze o locuinta cu vedere la Padurea Baneasa pot gasi in oferta Greenfield din aceasta vara garsoniere incepand de la 47.000 euro (TVA inclus), apartamente cu 2 camere de la 58.000 euro (TVA inclus) si apartamente cu 3 camere de la numai 79.000 euro (TVA inclus). In pret este inclus si un loc de parcare.

In plus, dezvoltatorul Greenfield Residence a mai pregatit vizitatorilor Targului National Imobiliar, care are loc in perioada 25-27 mai la Palatul Parlamentului, oferte personalizate  pentru achizitia  cu  plata integrala. Astfel, clientii care dispun de lichiditati sau care au un credit bancar preaprobat, si care doresc sa investeasca intr-o locuinta sau teren din ansamblul Greenfield au la dispozitie un sistem de discount-uri flexibile, adaptate in functie de nevoile proprii si de produsele catre care acestia se orienteaza.

Ansamblul Greenfield Residence este situat in zona de Nord a Capitalei, in imediata vecinatate a Padurii Baneasa si a fost dezvoltat de compania Impact Developer & Contractor SA, primul dezvoltator cu capital integral romanesc infiintat pe piata imobiliara din Romania.

Impact Developer & Contractor a fost infiintata in 1991 prin subscriptie publica, iar din 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. Compania a dezvoltat pana acum 16 zone rezidentiale in 5 orase, pentru mai mult de 2.500 de familii care locuiesc in case si apartamente. Portofoliul este completat cu 25.000 de metri patrati de birouri si spatii comerciale, precum si de servicii de administrare complexe.

 

23 May 2012