În încercarea de a mai vinde din ceva din locuinţele finalizate, dezvoltatorii imobiliari se întâlnesc la ultimul târg de profil al anului.

sursa:evz.roMâine se deschide la Bucureşti Târgul Imobiliar Naţional, cu sloganul "Ultima şansa să-ţi iei o casă", şi va dura patru zile, respectiv până duminică.

Deşi piaţa şi majoritatea dezvoltatorilor au stabilizat preţurile locuinţelor în jurul valorii de 900 de euro/mp pentru apartamentele noi din Bucuresti, organizatorii târgului promit şi oferte speciale, precum un preţ de 398 de euro/mp pentru o casă la Buftea sau 38.000 de euro pentru un apartament cu trei camere, în Alanya, Turcia.

 

Case de vacanţă în străinătate

În ciuda faptului că este un eveniment ce prezintă în special oferta de locuinţe din ţara noastră, există dezvoltatori care vin cu propuneri pentru case de vacanţă în Egipt, Spania sau Turcia, cu preţuri cuprinse între 38.000 şi 800.000 de euro.Nici casele ecologice nu lipsesc de la acest târg.

 

"În spiritul locuinţelor viitorului, unul dintre expozanţi va fi fabricant de case ecologice, din module prefabricate, ale căror preţuri sunt undeva la jumătatea caselor clasice", susţin organizatorii.

 

Sursa

2 December 2009