Mai multi cumparatori ai apartamentelor din ansamblul Planorama refuza sa accepte anularea penalitatilor, iar altii inca nu au raspuns la solicitarea reprezentantiilor companiei BSR Europe, angajata de dezvoltatorul Euro Habitat ca manager de proiect pentru finalizare primele doua blocuri.

sursa:wall-street.ro"S-au primit multe raspunsuri pozitive si avem intilniri cu cei care refuza. Inca nu am ajuns la rezultatele necesare dar ne pastram optimismul. Din pacate, unii clienti inca nu au trimis nici un raspuns prin formularele pe care le-au primit.

Azi vom trimite catre acestia o scrisoare cu rugamintea sa grabeasca raspunsurile, deoarece termenul stabilit cu banca finantatoare este limitat", a declarat David Silberstein, manager de proiect din partea BSR pentru Planorama.

La sfarsitul lunii noiembrie, dezvoltatorul Euro Habitat a anuntat ca ar putea primi un nou imprumut de la Piraeus Bank, banca finantatoare a proiectului, insa pentru ca cele doua blocuri sa poate fi finalizate, cumparatoriilor li se impune sa renunte la penalitati pentru intarzierea de doi ani a proiectului.

"Clientii sunt limitati de timp si trebuie sa ia o decizie unanima in maximum doua saptamani, astfel incat reinceperea constructiei sa nu fie amenintata sau chiar anulata", se preciza in comunicatul BSR de la sfarsitul lunii trecute.

 

Euro Habitat a lansat in anul 2005 proiectul Planorama, amplasat pe Strada Doamna Ghica, din Bucuresti si avand patru blocuri, cu un total de 1.104 apartamente.


Sursa

17 December 2009