Clădirea de birouri Evo Center One aflată în Pipera care aparţine omului de afaceri Dinu Patriciu este scoasă la vânzare prin licitaţie publică după ce firma prin intermediul căreia este operată clădirea, CHF Investiţii, a intrat în faliment. Preţul de pornire stabilit este de 1,45 milioane de euro.

29752-patriciu.jpgEvo Center One făcea parte din portofoliul fondului de investiţii britanic Fabian, preluat de omul de afaceri Patriciu la finalul anului 2008 şi are o suprafaţă închiriabilă de circa 2.000 mp. Clădirea a fost construită de compania Adama şi a fost finalizată în anul 2006. Un an mai târziu a fost cumpărată de Fabian pentru 4,9 milioane de euro.

Potrivit lichidatorului judiciar al firmei CHF Investiţii, CII Melinte Răzvan, imobilul este gol de la intrarea în faliment, respectiv luna septembrie a anului trecut.

Declanşarea procedurii de faliment a fost decisă la solicitarea firmei, care potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice avea în 2010 datorii de 25 milioane lei şi pierderi de 8 milioane lei.

CITEȘTE ȘI: Lovitură de graţie dată de Becali. Omul de afaceri a vândut un teren pentru o sumă colosală

21 March 2013