Numărul vizitatorilor care au trecut săptămânal în vara aceasta pe la mall-ul AFI Palace Cotroceni a crescut cu 15% faţă de ultimele săptămâni de primăvară. Astfel, în săptămânile din perioada iunie-august 2010, traficul mall-ului din Controceni a crescut la o medie de 460.000 de vizitatori.

Potrivit reprezentanţilor AFI Europe, proprietarii centrului comercial, creşterea numărului de vizitatori a fost resimţită încă de la începutul lunii iunie, când traficul mediu zilnic în cursul săptămânii (de luni până vineri) a crescut cu 5.000 de vizitatori în comparaţie cu luna precedentă, atingând 65.000 - 70.000 vizitatori.

„Începând din aceeaşi lună, s-a observat o diminuare considerabilă a diferenţei între traficul zilnic din timpul săptămânii şi cel înregistrat în zilele de weekend", se arată într-un comunicat al companiei.

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, mall-ul cuprinde 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, bowling şi snooker, un spaţiu dedicat târgurilor tematice.

 



Sursa

9 September 2010