Un etaj cu facilităţi de fitness şi spa, un altul pentru restaurant şi un heliport se numără printre "accesoriile" turnului de 15 etaje din apropierea Pieţei Victoriei în care ING Bank s-a mutat recent, renunţând la Palatul de la şoseaua Kiseleff.

22902-1-ing-sm.jpgProprietarul clădirii, omul de afaceri Michael Stanciu care controlează firma Search Corporation, i-a scutit pe bancheri de problema ghinionului pe care l-ar aduce numărul 13 şi a ocupat etajul respectiv. Aşa că Mişu Negriţoiu, directorul general al ING Bank, împreună cu restul boardului executiv s-au instalat la etajul 12.

Bancherii de la ING se vor putea relaxa în curând într-un spa amenajat la etajul 14, turnul Crystal Tower fiind singura clădire ocupată de o bancă din Bucureşti care va avea asemenea facilităţi. La nivelul 15 va funcţiona un restaurant operat de firma de catering Best Chef care va asigura masa de prânz personalului băncii. Proiectul prevede amenajarea unui restaurant de top care să aibă seara circuit deschis, fiind deservit de un lift special.

Va fi unul dintre puţinele localuri din Bucureşti care să beneficieze de o asemenea panoramă nocturnă. În fine, pe terasa turnului este amenajat un heliport. Peste 500 de angajaţi ai ING s-au mutat deja în turnul dotat cu 4 etaje de parcare subterană. Mai rămâne să fie transferată şi divizia de retail, care încă poate funcţiona în complexul S Park, unde contractul de închiriere expiră în circa doi ani. Sucursala ING din Kiseleff a ocupat o vilă din ansamblul Metropolis Center aflată în imediata vecinătate a turnului.


Sursa

9 January 2012