Una caldă, alta rece. Aşa pot fi descrise, pe scurt, experienţele concurenţilor care au intrat în Goana după casă.

Ligia şi Florin au găsit un apartament pe placul lor, în zona Matei Basarab. Preţul e cam mare, 160.000 de euro plus TVA, dar sunt hotărâţi să negocieze la sânge... Mai ales că au un avantaj important: 72.000 de euro cash, bani pe care i-au obţinut din vânzarea vechiului lor apartament.

Ligia şi Florin sunt poate cei mai norocoşi dintre concurenţi până în acest moment, ei reuşind să-şi vândă apartamentul cu două camere din cartierul Militari foarte repede. Ce-i drept, i-a ajutat şi faptul că au intrat în Goana după casă.

Paula şi Marius au dat peste un agent imobiliar care ar trebui pus drept exemplu la caregoria „aşa nu". Mai exact, a fost ca în bancurile de la Radio Erevan: apartamentul nu era pe Compozitorilor, ci undeva pe o străduţă perpendiculară pe Valea Ialomiţei, şi nu erau 3 camere, confort 1, ci un apartament de 2 camere din care proprietarul făcuse 3...

Nici Anca nu a avut mai mult noroc în găsirea unei locuinţe. După mai multe încercări a reuşit să dea peste un agent de treabă, care i-a promis că o va informa în legătură cu apartamentele care o interesează.

Simona si Adrian sunt încă în faza în care studiază ofertele de creditare. Ei acum incearca să-şi recupereze banii pe care i-au dat drept avans pentru o locuinţă în ansamblul Planorama.

Cristina este încă în febra căutărilor. Finanţarea e deja asigurată. Volksbank a dat verdictul: îşi poate cumpăra o locuinţă prin programul „Prima casă".

 

 

14 October 2009