Daca pana acum lucrurile pareau a fi bine stabilitate pe piata de real-estate atunci cand venea vorba de sectorul rezidential, iata  ca un nou jucator impune noi standarde. Compania britanica Willbrook International este dezvoltatorul celui mai mare ansamblu rezidential din nordul Bucurestiului, Oxford Gardens, situat langa Scoala Americana. Definit ca un „diplomatic village”, acest proiect este dedicat pietei de închirieri corporatiste si diplomatice, se intinde pe o suprafata de 17 hectare si dispune de 204 vile, utilate si amenajate la cele mai inalte standarde din punctul de vedere al tehnologiei si designului.

17697-big_15069.jpgRegatta Real Estate Company, unul dintre jucătorii cheie din acest domeniu, este principalul agent al proiectului Oxford Gardens, dezvoltat de Willbrook International, in vederea inchirierii si vanzarii vilelor din cadrul ansamblului. Intrucat nevoie si cerintele clientilor s-au dezvoltat in ultima vreme si in alte sensuri decat cele cu care eram deja obisnuiti, proiectul Oxford si-a propus sa vina in intampinarea lor oferind chiriasilor, in cadrul acestui proiect, o serie de facilitati. Serviciile includ locuri de joaca pentru copii, piscine, spa-uri, restaurante, wine bar, terenuri de tenis, precum si servicii de concierge. Facilitatile nu se opresc insa aici.

Datorita parteneriatelor strategice incheiate cu importante companii din domeniile conexe activitatii imobiliare precum Mobexpert si Azay, viitorii chiriasi ai ansamblului vor beneficia si de oferte avantajoase la achizitionarea si transportul mobilierului, de institutii educationale pentru copii, precum si de un viitor centru medical pe care il va dezvolta reteaua Willbrook. Surpriza in termenul serviciilor puse la dispozitie de Regatta o constituie ineditul parteneriat cu prestigioasa institutie de invatamant British School of Bucharest, la care copiii viitorilor clienti ai ansamblului vor avea locurile asigurate, in cazul in care indeplinesc conditiile de inscriere impuse de scoala.

Dezvoltatorul imobiliar de origine britanică Willbrook International a primit premiul pentru Best Luxury Development din partea revistei britanice Overseas Living pentru proiectul rezidential de lux Oxford Gardens. Overseas Living este cea mai prestigioasă revistă britanică in domeniu, celebra pentru prezentarea celor mai inteligente investitii imobiliare din lume.

Regatta Real Estate si-a castigat, in cadrul celor 18 ani de activitate, reputatia de companie-lider in ceea ce priveste segmentul rezidential din Romania, atat in ceea ce priveste inchirierile, cat si vanzarile. Din acest punct de vedere, rezultatele anului precedent vorbesc de la sine: s-au inregistat inchirieri in valoare anuala totala de 1 milion de euro si un total al vanzarilor efectuate de peste 5 milioane de euro.

Infiintata in 1993, Regatta este cea mai specializata companie in domeniul serviciilor imobiliare. Prin serviciile variate si preformante Regatta a devenit lider de piata, fiind apreciata drept cel mai important brand romanesc din industria de real estate. Pe langa supraspecializarea in serviciile de intermediere si consultanta imobiliara rezidentiala, de birouri, spatii comerciale, Compania Regatta a castigat in ultimii ani o importanta cota de piata pe segmentul evaluarilor imobiliare.

20 April 2011