Compania austriaca Schachermayer, ce distribuie feronerie pentru tamplarie, mobilier, sticla si produse pentru amenajari interioare, a inchiriat o suprafata de 1.700 mp de spatii industriale in Centrul de distributie Monsena, a anuntat consultantul imobiliar Cushman & Wakefield, intermediarul tranzactiei.

Centrul de distributie Monsena este amplasat la km 23 al Autostrazii A1, in zona Bolintin Deal, si cuprinde o suprafata de aproximativ 1.300 mp de spatii de birouri si 7.300 mp de spatii de depozitare.

"Chiria pentru spatsursa:wall-street.roii industriale in zona A1 Bucuresti - Pitesti este cuprinsa intre 3,8 si 5 euro/mp/luna, in functie de suprafata inchiriata si proiect. In aceasta tranzactie, am reprezentat proprietarul, iar termenii contractuali s-au negociat in aproximativ o luna", a declarat Gabriel Sfetcu (foto), directorul departamentului industrial al Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefield Romania este unul din cei mai importanti jucatori din piata de consultanta imobiliara, cu o cifra de afaceri 5,4 milioane de euro in 2008.

Pet Centar a inchiriat peste 1.000 mp in Mega Center

Compania croata Pet Centar, specializata in comercializarea de produse si accesorii pentru animale de companie, a inchiriat o suprafata de 1.065 mp de spatii de depozitare in cadrul parcului Mega Center, amplasat in vestul Capitalei, la intersectia Autostrazii A1 cu soseaua de centura. Contractul de inchiriere a fost incheiat pe o perioada de cinci ani ani, a anuntat consultantul King Sturge, intermediarul tranzactie.





Sursa

16 March 2010