In perioada 7 – 9 mai 2010, Targul Imobiliar PROJECT EXPO va transforma Palatul Copiilor din Bucuresti in punctul fierbinte al pietei imobiliare romanesti. Peste 45 de companii de profil participa la acest eveniment. Cele mai recente confirmari de participare au venit de la dezvoltatorul imobiliar Cordia, ce va prezenta publicului ansamblul rezidential Parcul Privighetorilor, si compania RPF Development, cu ansamblul Vitan Residence.

Complexul rezidențial Vitan Residence se află în zona centrală a capitalei, adiacent de Șos.Mihai Bravu și Splaiul Unirii.

Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan integral și centrale termice profesionale, elemente care vor asigura un confort termic deosebit.

De asemenea, imobilele sunt dotate cu zone de servicii (sală de fitness, sală de forță, saună), spații de depozitare, spații comune amenajate modern și lifturi de ultimă generație.

Cordia aduce in atentia vizitatorilor Targului Imobiliar PROJECT EXPO ansamblul rezidential Parcul Privighetorilor, ce este localizat in Baneasa, pe Aleea Privighetorilor. Proiectul se desfasoara pe un teren de 4685 mp si cuprinde 118 apartamente de lux. Confortul este asigurat si de amplasarea in imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale.

In cadrul acestui ansamblu rezidential, toate apartamentele beneficiaza de finisaje complete cu marcile cele mai pretentioase existente pe piata: parchet lemn stratificat, usi furniruite, tamplarie de aluminiu de inalta calitate cu geam termopan Low-E, gresie, faianta Saloni, baterii Grohe, vas toaleta Altheea, cada baie Gala, usa de intrare metal, placata cu furnir natural, inchidere in 7 puncte.  

Adevaratele oferte imobiliare se gasesc la Targul Imobiliar PROJECT EXPO in perioada 7 – 9 mai 2010, iar persoanele interesate pot gasi mai multe detalii referitoare la acest eveniment accesand site-ul www.projectexpo.ro.

 

 

27 April 2010