Antrenorul echipei Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, a reaprins speculatiile privind posibila sa revenire la Chelsea, dupa ce a cumparat de la patronul clubului britanic, Roman Abramovici o casa la Londra. Valoarea tranzactiei se ridica la aproximativ 4,5 milioane de euro.

23885-mourinho-a-cumparat-de-la-abramovici-o-casa-cu-.jpgPotrivit publicatiei El Confidencial, Mourinho s-a deplasat personal in Marea Britanie pentru a semna hartiile necesare. Portughezul a cumparat, de fapt, casa unde a locuit deja timp de doi ani, cat a fost tehnicianul echipei Chelsea.

Locuinta, situata in cartierul londonez Kensington, a fost achizitionata de Abramovici special pentru antrenorul echipei sale pentru ca acesta sa dispuna de tot confortul. Tot atunci, miliardarul rus i-a spus lui Mourinho ca, daca doreste, poate deveni, in conditii avantajoase, proprietar cu drepturi depline asupra locuintei.

Mourinho a decis sa profite de aceasta propunere. Totusi, el a tinut sa precizeze ca face aceasta achizitie cu titlu de investitii si ca nu intentioneaza sa locuiasca in noua sa resedinta. Cu alte cuvinte, chiar daca a cumparat o casa la Londra, nu este obligatoriu sa revina pe banca de tehnicieni ai Chelsea.

Deocamdata, soarta lui Mourinho la Real Madrid nu este inca foarte clara. Nimeni nu se grabeste sa confirme sau sa dezminta zvonurile privind plecarea portughezului de la Real. Probabil totul va depinde de oferta. Se spune ca Mourinho i-ar fi cerut lui Abramovici un salariu anual de 15 milioane de euro, in conditiile in care, la Real, el primeste numai 10 milioane de euro.

 

Sursa

15 March 2012