Compania ModaTim Investment a finalizat a treia clădire din complexul de birouri City Business Center din Timişoara, în urma unei investiţii de peste zece milioane de euro, iar al patrulea imobil are ca termen de livrare luna iunie 2012.

15222-finalcbciii.jpg"Ne bucură să vedem că mai multe firme chiriaşe din primele două clădiri îşi extind activitatea în Timişoara, lucru care semnalizează o reintrare pe un trend ascendent, cel puţin la nivelul multinaţionalelor şi al firmelor mari", a declarat Ovidiu Şandor, directorul executiv al ModaTim Investment, într-un comunicat remis de firma de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle, agentul de închiriere al complexului.

Noul imobil are o suprafaţă totală închiriabilă de 9.500 de metri pătraţi şi dispune de 100 de locuri de parcare. Gradul de ocupare al primelor două clădiri este de 95%, iar cel mai nou imobil al complexului este deja ocupat într-o proporţie de 85%. Printre firmele care vor derula activităţi în această clădire se numără companiile Wipro, Visma, Ferring Pharmaceuticals şi Midtown Retail.

Compania a fost înfiinţată în 2005 de către producătorul din industria textilă ModaTim pentru realizarea proiectului City Business Centre. ModaTim deţine 35,76% din acţiunile companiei, în timp ce Anna Şandor are 20,48 % din capital.


Sursa

22 November 2010