Asa cum si-au obisnuit deja clientii, din dorinta de a le oferi servicii de calitate, parteneriate de incredere si reale discounturi, Premier Imobiliare impreuna cu Mobexpert Berceni au incheiat de curand un parteneriat in urma caruia ofera gratuit proiectul de amenajare pentru casa noua.

Directorul de vanzari inpreuna cu arhitectul si designer-ul departamentului de vanzari directe Mobexpert Berceni vor sta gratuit la dispozitia clenitolor nostri urmand a le propune amenajarea ideala a noii locuinte exact pe gustul si stilul clientilor nostri” declara Catalin Grigore, Managing Partner, PREMIER Imobiliare. Si parteneriatul nu se opreste aici, urmeaza reduceri de pret de pana la 10% la mobilier interior si de pana la 20% la mobilierul de terasa si multe alte surprize pentru clientii Premier”, a mai declarata acesta.

Parteneriatul  se refera la toate proiectele pe care Premier le dezvolta sau le promoveaza in zona de Sud a Capitalei, cum ar fi: Metropolitan Residence, Gama Residence, Sabina Residence, Astrelor Residence 1 si 2, Venus Residence, Lucky Residence, etc.

Preturile practicate la aceste proiecte imobiliare sunt competitive, pornind de la 29.900 de euro pentru achizitionarea unei  garsoniere ( in cadrul proiectului Sabina Residence), pana la 60.000 de euro pentru apartamente de 2 camere (proiectul Metropolitan Residence, cu un avans doar de 500 de euro), etc.
 

10 June 2010