La distanţă de câteva zile după ce Cătălina Jigman, directorul departamentului de birouri al CBRE România, a părăsit compania de consultanţă imobiliară, Roxana Stănciulescu, şefa departamentului de retail al Jones Lang LaSalle (JLL), a decis şi ea să plece.

27718-constructii_13_73e4ec7459.jpgRoxana Stănciulescu (34 de ani) a fost recrutată de polonezii de la Echo Investment pentru a asigura partea de închirieri a primului lor mall din România, Korona Braşov. Polonezii au fost foarte activi în această lună în privinţa proiectului din Braşov. În decurs de jumătate de lună şi-au anunţat principalul chiriaş, care va fi Carrefour, şi echipa de arhitecţi, B23T.

Roxana Stănciulescu a lucrat pentru JLL din 2007. În perioada 2004-2007, ea a lucrat în cadrul CBRE România. Cele mai importante tranzacţii facilitate de aceasta în cadrul JLL au fost: intermedierea spaţiilor pentru Douglas şi Reserved în Băneasa Shopping City, reprezentarea AFI Palace Cotroceni, în calitate de agent co-exclusiv, în relaţia cu retaileri internationali precum H&M, Inditex, Humanic sau C&A.

Cel mai probabil, poziţia eliberată de aceasta va fi ocupată de Andrei Văcaru (30 de ani), care a avut acelaşi parcurs ca şi Roxana Stănciulescu în ultimii şapte ani.

 

Sursa

26 October 2012