Toti cei peste 300 de angajati ai Millennium Bank din centrala vor lucra in noul sediu din cladirea City Gate, amplasat in zona Piata Presei Libere, au declarat reprezentantii bancii, pentru Wall-Street.

"Procesul de mutare se realizeaza in doua etape si se va finaliza pe 14 decembrie. Millennium Bank a inchiriat cinci etaje, respectiv 13-17, unde vor fi birourile si un spatiu la parter destinat lucrului cu publicul. In total, este vorba de o suprafata de aproximativ 7.000 de mp", au explicat reprezentantii Millennium Bank.

Anterior, banca a avut sediul in cladirea Victoriei Office Building, care are o suprafata utila de aproximativ 3.000 mp distribuiti pe subsol, parter si 6 niveluri superioare cu dimensiuni medii, de aproximativ 450 mp pe nivel.

Cele doua turnuri de 18 etaje ale City Gate au fost dezvoltate de GTC (Globe Trade Centre) si au fost finalizate in aceasta toamna, investitia fiind estimata la peste 100 milioane de euro. Proiectul are o suprafata inchiriabila de circa 46.000 mp, chiria medie fiind estimata la aproximativ 21 euro/mp/an. La o astfel de chirie, valoarea anuala a contractului dintre Millennium Bank si GTC s-ar putea ridica la peste 1,7 milioane de euro.

Sursa

10 December 2009