The Trump Organization este interesată să dezvolte afaceri în România, în special în sectorul hotelier, a precizat Bernd Lembcke, vicepreşedinte executiv în cadrul Organizaţiei Trump, la întâlnirea cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

25192-donald-trump-1_b3d9e941f9.jpg“România are mult de oferit”, a precizat Lembcke, conform unui comunicat al CCIR, citat de Agerpres.

Vicepreşedintele CCIR, Sorin Dimitriu, a discutat, cu acest prilej, despre mediul economic românesc, subliniind potenţialul cercetării (nanotehnologii, aeronautică, electrotehnică), precum şi competitivitatea ofertei României în anumite sectoare industriale, precum cel al echipamentelor energetice, industria auto şi industria navală.

În anii trecuţi au fost mai multe anunţuri referitoare la o posibilă investiţie a miliardarul american Donald Trump în România. Unul dintre acestea viza o colaborare cu Gigi Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, într-un complex imobiliar cu locuinţe, hotel şi centru comercial.

 

Sursa

7 June 2012