A lucrat în mină vreme de nouă ani, ca electrician.

sursa:adevarul.roMunca în subteran l-a făcut să-şi dorească mai mult de la viaţă. Acum, deţine una dintre cele mai tari agenţii imobiliare din Baia Mare.

De mic copil, lui Miki Jaszberenyi i-a plăcut să fie înconjurat de prieteni. Cele mai dragi amintiri le are de pe vremea liceului. „Îmi plăceau mult matematica, fizica şi chimia, am fost şi olimpic", îşi aminteşte agentul imobiliar. A participat la Finala Şcolilor, la fotbal, apoi a fost brigadier la Şantierul Naţional al Tineretului.

Agentul imobiliar spune că cele două prenume ale sale din buletin i se potrivesc ca o mănuşă. „Port numele a doi sfinţi. Nicolae mă caracterizează, pentru că îmi place să ajut pe oricine are nevoie de asta, iar sfântul Ştefan a fost un domnitor impunător şi victorios, însuşiri pe care consider că le am şi eu", spune băimăreanul. Anii petrecuţi în subteran l-au învăţat nişte reguli de bază, pe care le-a aplicat şi ulterior: punctualitate, disciplină şi seriozitate.

Din miner, agent imobiliar

Din banii primiţi în anul 1998, în urma Ordonanţei 22, Miki Jaszberenyi a pus bazele firmei sale, iar începând cu 2000, s-a lansat în afacerile imobiliare. „Am încercat să găsesc cele mai bune soluţii pentru intermedierile pe care le făceam. Am câştigat clienţi, pentru că reclama a circulat din gură-n gură. Îmi place că lumea mă cunoaşte şi mă apreciază. Nu am de gând să cobor în niciun caz standardele cu care mi-am obişnuit clienţii", arată fostul miner. 

Miki Jaszberenyi şi-a format o echipă de agenţi pricepuţi şi serioşi, astfel încât se justifică diplomele primite recent de la Banca Comercială Română, ca semn al unei bune colaborări. „Intermediem de la garsoniere, apartamente şi case până la terenuri. Dar de-a lungul timpului, ne-am axat mai cu seamă pe terenuri. Pot spune că asta a devenit «specialitatea casei». Suntem puternici pentru că suntem uniţi", afirmă Miki.

 


Sursa

23 November 2009