Michael Jackson vroia să cumpere o proprietate în Las Vegas şi să se mute acolo după concertele pe care trebuia să le susţină la Londra.

Potrivit publicaţiei Las Vegas Sun, este vorba despre un imobil care îi aparţine fostului mogul al cazinourilor, Gary Primm, şi soţiei acestuia.

Aceeaşi sursă susţine că megastarul ar fi pus ochii pe acest loc în 2007, când proprietarii cereau 22 de milioane de dolari, şi că l-ar fi numit "Wonderland" (Ţara Minunilor).

Agentul artistului, Zar Zanganeh, a dezvăluit faptul că, din motive financiare, Michael Jackson ar fi vrut să închirieze mai întâi casa, dar soţii Primm l-au refuzat.

Zanganeh a precizat că Michael se gândea să facă o ofertă de 16,5 milioane de dolari pentru proprietatea respectivă.

Anul acesta, cu puţin timp înainte de a muri, Regele Pop-ului a aflat că Gary Primm lăsase la preţ şi nu mai cerea decât 16,5 milioane de dolari. În prezent imobilul este încă la vânzare, iar preţul a rămas neschimbat, în ciuda faptului că locuinţa este prezentată ca "Ţara Minunilor lui Michael Jackson", deşi megastarul nu a locuit niciodată acolo.

Proprietatea cu 10 dormitoare are, printre altele, şi o piscină, un tobogan cu apă, cascade, o cameră de panică, cu surplus de oxigen, teren de baschet şi de golf, o pivniţă cu 5.000 de sticle de vin, un cinema, un cazino, sală de gimnastică, dar şi un apartament pentru oaspeţi construit în interiorul unei peşteri.



12 October 2009