Metrorex va organiza o licitaţie deschisă pentru achiziţionarea de servicii de proiectare, asistenţă şi consultanţă tehnică în vederea atribuirii contractului de Parteneriat Public-Privat a proiectului Magistrala 7, Bragadiru-Voluntari. Contractul este estimat la peste 51,6 mil. lei, informează NewsIn.

16216-143025-metrou.jpgÎnceperea procedurilor de adjudecare este programată pentru data de 24 martie, iar durata ar trebui să fie de maximum 36 de luni.

Această nouă linie de metrou va asigura legătura, pe direcţia Sud Vest - Nord Est, zona centrală spre cartierele Rahova şi Colentina. Lungimea noii linii magistrale de metrou este de circa 21 km şi va avea 30 de staţii şi un depou.

Metrorex estimează că documentaţia şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei vor fi gata în aproximativ nouă luni, iar durata propusă pentru realizarea lucrărilor şi punerea în funcţiune cu călători a noii linii de metrou va fi de aproximativ şapte-opt ani.

Participanţilor la licitaţie li se solicită o garanţie de participare de 550.000 lei şi o garanţie de bună execuţie reprezentând 6% din valoarea estimată a contractului.


28 January 2011