Metro România va deschide joi cel de-al 26-lea centru de distribuţie cash & carry, în Brăila, întins pe o suprafaţă totală de 8.350 mp printr-o investiţie de 15-20 milioane de euro.

15762-metro_1.jpgMetro Brăila marchează o premieră în reţeaua companiei în România, fiind situat în apropierea zonei centrale a oraşului.

Metro Cash & Carry România este o parte integrantă a Metro Cash & Carry Internaţional şi s-a lansat oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie din Bucureşti. Astăzi, reţeaua de magazine numără 25 de centre de distribuţie situate în Bucuresti - cinci centre, în Braşov, Constanţa şi Timişoara. câte două centre si câte un centru în oraşele Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Piteşti, Tg. Mureş, Arad şi Deva, notează NewsIn.

De asemenea, începând din data de 29 aprilie 2010, Metro România a lansat un nou concept de magazin, Metro Punct, dedicat clienţilor revânzători, care operează acum în patru unităţi, la Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău şi Târgovişte.


23 December 2010