Operatorul de servicii medicale private nr. 1 din România, MedLife, îşi va muta sediul central în zona Pieţei Charles de Gaulle şi va deschide o nouă clinică. Pentru aceste operaţiuni compania a închiriat două spaţii în partea de nord a Bucureştiului, iar tranzacţiile au fost intermediate de CB Richards Ellis.

„MedLife a închiriat 1.200 mp în Porumbaru BC, unde îşi va reloca sediul central, şi un alt spaţiu în City Gate, unde va deschide o clinică şi o farmacie", a declarat Victor Răchită, Account Manager, Office Agency, în cadrul CBRE România.

Proiectul Porumbaru BC este situat în zona de centru-nord a Capitalei, lângă Piaţa Charles de Gaulle. Construită pe cinci niveluri (subsol, parter şi 3 etaje), Porumbaru BC va deservi în mod exclusiv MedLife, compania închiriind întreaga clădire.

Cel de-al doilea spaţiu închiriat de MedLife va fi amenajat la parterul turnului de nord din cadrul proiectului City Gate, fiind destinat unei clinici medicale şi unei farmacii.

În luna iulie 2010 MedLife a anunţat că va demara un program de investiţii în valoare de 20 de milioane euro, susţinut alături de International Finance Corporation, divizia de finanţare a Băncii Mondiale. În acest fel MedLife intenţionează să-şi extindă operaţiunile în ţara noastră şi să îşi consolideze poziţia de lider pe piaţa serviciilor medicale private.


15 September 2010