Compania McDonald's Romania si-a schimbat sediul central, la inceputul lunii octombrie, din Intrarea Straulesti in cladirea America House din Piata Victoriei.

21771-america_house.jpgCei 50 de angajati care lucreaza in sediul central al McDonald's ocupa, din 3 octombrie, jumatate din etajul cinci din aripa Vest a cladirii America House, a declarat un reprezentant al companiei. Compania va sta in acelasi sediu cu nume precum Ericsson, Mastercard, Cisco sau Tuca Zbarcea & Asociatii, firme care si-au reinnoit contractele care expirau in aceasta perioada.

Cladirea de pe Soseaua Nicolae Titulescu a fost livrata in anul 2006 de catre GTC si vanduta in 2007, in plin boom imobiliar, cu 120 de milioane de euro, catre francezii de la AEW Europe.

McDonald's avea in Romania, la finele anului trecut, un numar de aproximativ 3.240 de salariati, potrivit datelor de la Ministerul de Finante. Conform aceleiasi surse, rulajul firmei a fost de peste 400 de milioane de lei cu un profit net de circa 25 de milioane de lei.


Sursa

1 November 2011