MasterCard și Kaufland România lansează o campanie promoțională cu scopul de a impulsiona utilizarea cardului pentru plata cumpărăturilor în rețeaua de magazine Kaufland din România. Campania "Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro în magazinele Kaufland și poți câștiga premii pentru tine și familia ta" se va desfășura între 28 martie și 8 mai 2016.

39795-diana_tanase_marketing_manager_romania_masterca.jpgOrganizatorii campaniei pun la bătaie 12 premii în valoare totală de peste 77.700 lei, constând în 6 vouchere turistice internaționale, precum și 6 console de jocuri PlayStation 4 Ultimate Player Edition. Câștigătorul unui voucher turistic internațional va putea beneficia de premiu atât individual, precum și însoțit, în limita sumei nete de 11.250 lei. Fiecare tranzacție de plată efectuată cu cardul MasterCard sau Maestro în orice magazin Kaufland va fi înscrisă automat și gratuit în campanie, iar tranzacțiile contactless vor avea șanse duble de câștig.

“Pregătirea pentru vacanța de vară atât de mult visată și așteptată începe, în această primăvară, cu o plată cu cardul MasterCard sau Maestro în magazinele Kaufland. Împreună cu partenerii noștri de la Kaufland, ne dorim să transformăm simplul gest de plată cu cardul al clienților noștri într-un moment de Neprețuit alături de cei dragi – fie că va fi vorba de una dintre cele 6 vacanțe, fie că este vorba de unul dintre cele 6 PlayStation-uri pentru seri în familie, toate sunt acum la doar o tranzacție distanță” a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul MasterCard.

“La Kaufland urmărim întotdeauna să le oferim clienților satisfacția și plăcerea de a face cumpărături. Pentru a ne atinge scopul este important să avem alături parteneri de încredere precum MasterCard. Încurajăm clienții să utilizeze cardul pentru plata cumpărăturilor ca o alternativă sigură, rapidă și eficientă. Mulțumim MasterCard pentru experiențele oferite clienților Kaufland!” a declarat Andrei Secrețianu, Director Publicitate - Marketing /Distribuție, Kaufland România

Campania "Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro în magazinele Kaufland și poți câștiga una dintre cele 6 vacanțe sau unul dintre cele 6 PlayStation pentru tine și familia ta" se va desfășura între 28 martie și 8 mai 2016, fiecare tranzacție de plată cu cardul MasterCard sau Maestro, în orice magazin Kaufland, fiind înregistrată automat cu o șansă pentru unul dintre cele 12 premii. În plus, tranzacțiile cu carduri MasterCard sau Maestro realizate în modul contactless vor intra cu șanse duble de câștig pentru tragerea la sorți a câștigătorilor, extragere ce va avea loc pe 6 iunie 2016.

# # #

Despre Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorințele clienților cu accent pe garanțiile și serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate și, bineînțeles, prețuri atractive.

 

28 March 2016