Sunteţi pasionaţi de Cuba şi vreţi să ştiţi mai multe despre Havana, despre felul în care a fost restaurat acest oraş? Aveţi acum ocazia. Camera de Comerţ şi Industrie a României găzduieşte o expoziţie fotografică ce prezintă lucrările de reconstruire a celor mai vechi aşezăminte din Havana.

16178-poza-comunicat.jpgExpoziţia „Ca să nu se uite: mărturie grafică a restaurării oraşului Havana", organizată de Ambasada Cubei la Bucureşti în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, cuprinde 26 de fotografii ce ilustrează procesul de restaurare a vechiului oraş.

În deschiderea vernisajului, Cornelia Liliana Ştefănescu, Şeful Cancelariei Camerei Naţionale a declarat că „este o onoare ca la aproape o lună de la celebrarea Zilei Naţionale a Cubei să găzduim expoziţia fotografică ce mărturiseşte bogăţia istoriei cubaneze, eveniment ce reprezintă totodată un omagiu adus celor 50 de ani de relaţii diplomatice între România şi Cuba".

Expoziţia „Ca să nu se uite: mărturie grafică a restaurării oraşului Havana" invită publicul să admire istoria şi cultura oraşului Havana, în care pot fi observate contraste vizibile atât în obiectele materiale, cât şi în natura umană.

Exponatele vor rămâne la dispoziţia publicului vizitator din Capitală şi nu numai, până la data de 3 februarie 2011 în holul oficial al Camerei de Comerţ şi Industrie a României - Bucureşti.


25 January 2011