Dezvoltatorul ansamblului rezidential Maple Place, compania ARH Ventures, in parteneriat cu Verida Credit, anunta participarea in perioada 5-7 noiembrie la doua dintre cele mai importante targuri de profil organizate in Bucuresti: Project EXPO ce va avea loc la Sala Palatului si Domus Expo Imobiliare, desfasurat in cadrul World Trade Center.

14869-maple_place.jpgDin dorinta de inovatie si indeplinirea nevoilor actuale ale pietei imobiliare, Echipa Maple Place va participa in parteneriat cu Verida Credit la ambele targuri imobiliare ce vor avea loc intre 5-7 noiembrie, oferind astfel vizitatorilor, in cadrul aceluiasi stand o solutie completa pentru achizitionarea unei locuinte: o casa complet echipata si mobilata si creditul pentru achizitii imobiliare.

Echipa Maple Place va asteapta in cadrul celor doua targuri cu discounturi special oferite tuturor vizitatorilor Project expo si Domus Expo Imobiliare. Cei care vor alege o casa in cadrul Ansamblului Rezidential Maple Place se pot muta imediat, casele care sunt deja finalizate fiind conectate la toate utilitatile necesare si pot obtine in maxim 2 saptamani creditul imobiliar de care au nevoie.

"Pentru participarea la targurile imobiliare Project Expo si Domus Expo Imobiliare, am pregatit un discount de 7000 de euro din pretul standard al casei (122.000 + TVA) pentru toti cei care vor vizita standurile Maple Place si Verida Credit din cadrul targurilor si vor incheia un antecontract de vanzare cumparare pana la sfarsitul lunii noiembrie. In acest pret clientii beneficiaza de oferta Maple Place ALL Inclusive. De asemenea, prin parteneriatul cu mai multe institutii financiare Maple Place doreste sa ofere clientilor sai un pachet complet de solutii pentru achizitionarea unei case. Consideram ca un astfel de parteneriat, cum este cel cu Verida Credit aduce avantaje tuturor dar, mai ales celor care isi doresc o casa si au nevoie de un credit avantajos." a declarat Anca Axente, Marketing Manager.

Conceptul Alege viata All Inclusive este creat pentru cei care isi doresc confortul unui camin, dincolo de peretii unei locuinte. Cei care aleg Maple Place vor gasi aici tot ceea ce au nevoie pentru a se simti acasa: o locuinta complet finisata in modelele alese de ei, bucataria utilata cu ehipament electrocasnic HotPoint ARISTON, mobilier facut la comanda, conceput de un designer de interior, dupa nevoile si dorintele fiecaruia, 2 locuri de parcare, gradina amenajata de 200 mp unde copiii se pot juca in voie, o comunitate de prieteni care iti va fi mereu alaturi, sisteme inovatoare de constructie care te vor ajuta sa consumi mai putina energie si te vor proteja mai bine impotriva schimbarilor climaterice sau a dezastrelor naturale. In plus, pentru a avea totul complet, Maple Place ofera clientilor bonus perdele si draperii pentru intreaga casa, in modelele alese de fiecare.

„Suntem foarte bucurosi sa participam la ambele targuri imobiliare in parteneriat cu Ansamblul Rezidential Maple Place. Orice targ vor alege vizitatorii, noi vom fi acolo pentru a le oferi produse financiare extrem de avantajoase pentru achizitionarea unei locuinte. Verida Credit este specializata exclusiv in acordarea de credite ipotecare si imobiliare, ceea ce ne permite sa ne concentram toate resursele asupra identificarii si satisfacerii nevoilor clientilor, atat in Ansamblul Maple Place, partenerii nostri la cele doua targuri, cat si oricarei alte persoane care doreste sa-si achizitioneze un imobil." a declarat Dorin Forna, Director de Vanzari, Verida Credit.

Despre Maple Place

Construit pe un teren de cca 36.000 mp, ansamblul Maple Place cuprinde 82 de case (41 de unitati tip duplex), gradinita, parc si spatii de parcaj pentru vizitatori. Ansamblul rezidential Maple Place se afla in localitatea Balotesti situata pe DN1, la nord de Capitala si la doar 6 km de aeroportul Otopeni. Localitatea este in imediata apropiere fata de orasul Otopeni (sud) si a localitatii Corbeanca (vest). Fiecare casa este construita in regim P+E si are o suprafata desfasurata de 164, 18 mp si un teren aferent de cca 400 mp. Fiecare locuinta este dotata cu 2 locuri de parcare si o gradina amenajata de 200 mp. Casele sunt livrate la cheie, avand toate utilitatile necesare (apa, gaze, canalizare, electricitate, racord la internet, telefonie fixa, cablu), cu contorizare individuala. De asemenea, casele sunt complet mobilate si utilate cu echipamente electrocasnice de cea mai buna calitate. Pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor, astfel incat sa simta in Maple Place cu adevarat confortul de acasa, ARH Ventures ofera consultanta in design de interior gratuita.

Valoarea investitiei pentru realizarea proiectului rezidential este de peste 8 milioane de euro si cuprinde terenul, infrastructura proiectului, constructiile si realizarea facilitatilor.

Despre ARH Ventures

ARH Ventures este un dezvoltator imobiliar canadiano-israelian prezent pe piata din Romania din 2008. ARH Ventures cauta sa ofere permanent solutii inovatoare care sa imbunatateasca calitatea stilului de viata si sa raspunda eficient nevoilor clientilor si partenerilor sai.

ARH Ventures promoveaza un concept de viata nou pentru societatea romaneasca - acela al comunitatilor deschise. Aceasta este cheia primului proiect pe care il dezvolta in Romania, Maple Place. Inainte de a patrunde pe piata din Romania, membrii echipa ARH Ventures a dezvoltat si coordonat proiecte imobiliare in Statele Unite ale Americii, Canada si Israel.

Despre Verida Credit

Verida Credit este o institutie financiara nebancara prezenta pe piata creditelor ipotecare din Romania din anul 2008, specializata exclusiv in acordarea de credite ipotecare si imobiliare.

Acest lucru permite concentrarea tuturor resurselor asupra identificarii si satisfacerii nevoilor clientilor sai pe zona creditelor necesare atat pentru obtinerii unei locuinte dar si pentru finisarea sau renovarea unui imobil aflat in proprietate. In plus Verida beneficiaza de suport operational si strategic din partea actionarilor sai si de experienta si competenta demonstrate in timp de echipa de management.

Persoana de contact Maple Place: Persoana de contact Verida Credit:
Anca Axente Dorin FORNA
Marketing Manager, ARH Ventures Sales Director
[email protected] [email protected]
021.317.11. 61 / 0731.839.397 021.302.38.00 /0731.020.927


4 November 2010