Dezvoltatorii proiectului Sun Plaza din Berceni vor deschide miercuri pasajul subteran către staţia de metrou Piaţa Sudului, iar vineri este aşteptată inaugurarea celor 15 săli de cinema, după ce au inaugurat zilele trecute clubul Oxygen, pe 2000 mp, cu biliard, bowling şi loc de joacă pentru copii. Cât vor ajuta aceste proiecte la creşterea traficului şi a vânzărilor?


12028-mall.jpg"Am avut peste trei milioane de vizitatori de la deschidere şi o medie de circa 27.000 de oameni zilnic", precizează Mircea Curuia, deputy general manager al companiei EMCT, dezvoltatorul centrului comercial Sun Plaza, unul dintre cele mai mari din România, inaugurat la sfârşitul lunii februarie în zona Piaţa Sudului din Capitală.

Cifrele nu sunt spectaculoase, în condiţiile în care tot Curuia spune că un centru comercial nou ajunge la "viteza de croazieră" la 18 luni de la inaugurare. În plus, actuala situaţie din piaţă nu este tocmai potrivită afacerilor cu malluri, în condiţiile în care oamenii îşi calculează tot mai atent banii.

Sursa

15 June 2010