Tiago Mall Oradea, primul mall în faliment care a fost vândut la a doua licitaţie pentru suma de 30,5 milioane de euro de către grupul irlandez Mivan şi preluat de compania Shopping Center Holding SRL va fi finalizat în primăvara anului viitor şi se va purta un alt nume: Oradea Shopping City.

13895-1-money-29_09.jpg"Sperăm că vom deschide întregul centru comercial în primăvara lui 2011. În prezent, spaţiile comerciale sunt preînchiriate în proporţie de 60%. Dacă nu vom reuşi să închiriem mai mult, având în vedere perioada scurtă de la achiziţionarea proprietăţii, vom deschide treptat, începând cu zona de distracţii şi cu spaţiile deja preînchiriate", a declarat pentru Money.ro, Cristina Dinu, administratorul centrului comercial.

Centrul comercial are o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de mp şi va găzdui peste 120 de unităţi de retail, va avea o zonă cu restaurante, dar şi cele mai mari facilităţi de petrecere a timpului liber din zonă. În plus, mallul mai are 1.000 de locuri de parcare.

Potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, compania Shopping Center Holding din Bucureşti îi are ca acţionari pe Dumitru Ciocoiu, care deţine 10%, şi off-shore-ul Karias Trading, cu 90% din acţiuni. Dumitru Ciocoiu mai este acţionar minoritar al firmei Baneasa Business & Technology Park, care administrează parcul de afaceri dezvoltat de Gabriel Popoviciu în Băneasa.


Sursa

29 September 2010