Peisajul din Sudul Bucureștiului se va îmbogăți cu un nou mall de mici dimensiuni, de la sfârșitul acestui an. Amplasat la câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Dimitrie Leonida, noul centru comercial va rezulta în urma unei investiții de 10 milioane de euro, bani investiți de doi oameni de afaceri israelieni.

40569-r6.jpgPopești Leordeni va avea un nou centru comercial – numit „La Strada Concept”, acesta este primul strip mall dintr-un lanț de proiecte de retail inițiate și dezvoltate de oamenii de afaceri Moshe Turgeman și Tomer Barhom. Israelienii investesc aici 10 milioane de euro, având în plan să înceapă alte două proiecte similare de-a lungul acestui an (unul în cartierul Militari, din București, și altul în Brașov).

„Cu o populație în continuă creștere, cu peste 15.000 de noi locuințe ce urmează a fi dezvoltate în urmatorii ani și niciun centru comercial in zona, Popești Leordeni este locația perfectă pentru un proiect de acest gen”, consideră reprezentanții La Strada Concept, ce urmează a fi deschis publicului spre sfârșitul acestui an.

Lucrările de construcție a mallului de mici dimensiuni au început la începutul lui 2016, proiectul fiind situal în partea de vest a Popeștilor, între străzile Amurgului și Oituz, la câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Dimitrie Leonida.

„La Strada Concept înseamnă servicii de proximitate la îndemana tuturor – readucand în prim plan ideea de centru al orașului, locul unde oamenii vor sa traiască, să lucreze, să se intalnească și să se simtă bine. Conceptul reunește o largă varietate de servicii: magazine de proximitate, restaurante, cafenele, farmacii, bănci, saloane de înfrumusețare, locuri de joacă pentru copii”, completează reprezentanții proiectului.

Cu o suprafață construită de 2.500 mp, La Strada este ancorat de un magazin Mega Image deja funcțional, iar clienții săi vor avea la dispoziție 150 de locuri de parcare. Cele aproximativ 30 de spații comericale vor avea suprafețe modulabile (între 18 și 100 mp), dezvoltatorii promițând costuri de întreținere mai mici decat în cazul unui mall clasic, beneficiind însă de o aglomerație urbană similară.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

14 iulie 2016