Primul magazin BauMax din Bucuresti, primul mall din tara in care poti intra direct de la metrou sau primul magazin Zara in sudul Capitalei sunt doar o parte din noutatile care vor fi aduse de mallul Sun Plaza de la Piata Sudului din Bucuresti

sursa:zf.roRealizat in urma unei investitii de 200 de milioane de euro demarata inca din 2006, mallul Sun Plaza a intrat pe ultima suta de metri inaintea deschiderii, in conditiile in care compania care se ocupa de realizarea centrului comercial isi reconfirma intentia de a deschide centrul comercial luna viitoare.

Aceasta va fi cea mai importanta inaugurare de centru comercial programata in acest an, topul celor mai mari malluri din Bucuresti urmand a fi modificat pentru al treilea an consecutiv.

Astfel, dupa ce in 2008 omul de afaceri Gabriel Popoviciu a inaugurat proiectul Baneasa Shopping City din nordul orasului (55.000 mp suprafata inchiriabila), iar in toamna anului trecut a fost inaugurat Cotroceni Park (peste 76.000 mp), deschiderea proiectului Sun Plaza va stabili un nou record, proiectul urmand a avea 80.000 mp suprafata inchiriabila.

Vine Cora

"Planul privind lansarea Sun Plaza in februarie este reconfirmat si ramane in picioare. Data efectiva de lansare va fi anuntata foarte curand, la momentul adecvat, in concordanta cu strategia comerciala si cea de comunicare", a precizat pentru ZF Michael Richard, directorul general al companiei EMCT, dezvoltatorul proiectului.

 

Sursa

21 January 2010