În ultimii ani, Madonna a devenit faimoasă pentru bicepşii săi şi se pare că pasiunea sa pentru fitness este pe cale să se transforme într-o afacere de succes. Potrivit www.luxist.com, regina muzicii pop a anunţat că va inaugura sălile Hard Candy Fitness, în parteneriat cu managerul său, Guy Oseary şi New Evolution Ventures.

14600-madonna-site1.jpgPrima sală din lanţul care poartă numele unui album al Madonnei va fi deschisă în Mexico City la jumătatea lunii noiembrie. Cântăreaţa va vizita locaţia respectivă pe data de 29 noiembrie, când va avea loc şi lansarea oficială.

Planurile Madonnei referitoare la lanţul de săli de fitness au început să prindă contur după discuţiile pe care le-a purtat în 2008 cu Mark Mastrov, fondatorul 24 Hour Fitness şi Guy Oseary. Acum, cântăreaţa, împreună cu echipa sa, plănuiesc să deschidă alte zece locaţii în Rusia, Brazilia, Argentina , dar şi în alte zone din Europa şi Asia .

"Scopul nostru este să creăm un spaţiu inspirat de viziunea Madonnei, dar şi standarde înalte referitor la cum ar trebui să fie sala de fitness ideală. Hard Candy Fitness va reflecta punctul de vedere al Madonnei, care îşi va pune amprenta pe fiecare detaliu, inclusiv pe muzică, lumină şi alte lucruri care ţin de design", a precizat Mark Mastrov, preşedintele New Evolution Ventures.



27 October 2010