Cum poţi reînvia performanţele perioadei de aur din imobiliare? Cum poţi face posibila vânzarea unui ansamblu rezidenţial încă din faza de proiect? Sau cum poţi vinde un condominiu "pe hârtie" în zilele noastre? Răspunsul îl dă Lucky Residence, un proiect cu personalitate ce se distinge prin design şi calitate.

17527-17077.jpg„Proiectul „Lucky Residence" - îl consider o inovaţie, un lucru care nu s-a întâmplat în România, fără lipsă de modestie, în ultimii 20 de ani. În sensul în care, bazându-ne pe un proiect de mare succes, din anul 2008, reiterat, am făcut un condominiu pe o suprafaţă de 2 000 mp. Ciudat, un bloc în care sunt 16 tipuri de apartament - de la garsoniere de 35 mp, mergând până la apartamente de patru camere cu o suprafaţă de 120 mp" spune Giulio Angheloiu, manager Premier.

Fiecare apartament are o arhitectură practică, adaptată zilelor noastre. Cu siguranţă în Lucky Residence, oricine îşi va găsi un apartament pe sufletul lui, fie că vorbim de familii tinere fără copii sau de familii mai numeroase unde în calcul intră chiar şi bunicii.

„A fost un pic dificil la proiectare. La acest proiect s-a lucrat cam în jur de două-trei luni pentru punerea lui pe hârtie. Nu zic că nu este costisitoare o astfel de idee, pentru că trebuie modulată după aceste cerinţe, în sensul în care nu prea există unele sub altele ca la un bloc clar. La un bloc standard aveai o coloană de apartamente de două camere, o coloană de apartamente de trei camere şi în cel mai bun caz încă o coloană de garsoniere. Aici nu există acelaşi tip de apartament unul sub altul. Ele se îmbină ca un lego" explică Giulio Angheloiu, manager Premier.

Viaţa în Lucky Residence va avea cu siguranţă un farmec aparte. Ansamblul este amplasat pe un teren unde se află câteva zone de agrement, o bucătărie de vară, dar şi un loc special amenajat pentru cei care vor să pregătească un barbeque în aer liber. Totodată, proprietarii vor avea la dispoziţie locuri de parcare.

„Până la acest moment, în proiectele aflate în curs de dezvoltare, clientul avea posibilitatea să îşi personalizeze (adică instalaţii electrice şi sanitare, finisajele interioare - gresie, faianţă, parchetul, uşile interioare şi vopseaua de pe perete). Aici se pot permite şi modificări de genul acesta. De exemplu la bucătăriile de la garsoniere, nişte garsoniere foarte mici, cu zone cu dublă utilitate, avem nişte terase foarte generoase, care printr-un glasvand de sticlă se pot transforma în seră sau în loc de luat masa aferent bucătăriei, în funcţie de dorinţa clientului respectiv" mai spune Giulio Angheloiu, manager Premier.

Dar unde se află Lucky Residence?

„Bulevardul Metalurgiei, este foarte aproape de staţia de metrou „Dimitrie Leonida", fostul „I.M.G.B.". are staţie de maşină chiar peste drum, la 20-30m, absolut toate utilităţile... Iar în vecinătate se află Metro, Hornbach, Obi, Praktiker, Real" adaugă Giulio Angheloiu, manager Premier.

Preţurile fără concurenţă fac din Lucky Reidence o ofertă tentantă chiar şi pentru cei care vor să acceseze un credit prin Prima Casă.

„O să mergem şi pe „Prima Casă" şi s-a mers până acum, s-au făcut rezervări. Acum va fi cererea mai mare pentru că o paletă mai mare de cumpărători va avea acces la „Prima Casă"; mă refer la persoanele care au vârsta peste 35 de ani şi cei care au deţinut deja în patrimoniu nişte bunuri imobiliare. În momentul acesta este lipsă de ofertă - eu mă refer aici strict la zona de sud, unde sunt din ce în ce mai puţine oferte" apreciază Giulio Angheloiu, manager Premier.

Lucky Residence va fi gata în iulie-august 2011, apoi va mai fi nevoie de încă o lună pentru amenajările exterioare.

13 April 2011