Vremurile de criză i-au învăţat pe clienţii români să nu mai cumpere proiecte pe hârtie. Această schimbare de atitudine le-a dat bătăi de cap dezvoltatorilor imobiliari. Şi totuşi, unii dintre ei au transformat situaţia în provocare şi au construit proiecte greu de refuzat. Lucky Residence este unul dintre ansamblurile imobiliare care a reuşit să vândă cu mult înainte ca întreaga construcţie ridicată să respecte toate promisiunile faţă de clienţi, chiar şi după ce s-au încasat banii de la ei.

21871-549-b7.jpgÎn acest moment, dezvoltatorul Lucky Residence a finalizat primul tronson al proiectului. Acesta este format din 40 de apartamente, care au fost vândute integral în perioada martie-iulie 2011. Au mai rămas încă 40 de apartamente disponibile, în celelalte faze ale proiectului.

„Ne aflăm în stadiul în care Lucky Residence 2 şi Lucky Residence 3 sunt la nivelul doi, urmând ca în luna decembrie să fie finalizate şi acestea. Vânzările au mers foarte bine, în sensul că toate celelalte 80 de unităţi sunt vândute sau ante-contractate." spune Giulio Angheloiu, preşedinte Premier.

Una dintre particularităţile proiectului este aceea că fiecare apartament are o arhitectură practică, adaptată zilelor noastre. Orice client poate să îşi găsească acolo un apartament pe sufletul lui, fie că vorbim de familii tinere fără copii sau de familii mai numeroase unde în calcul intră chiar şi bunicii.

„Pentru a ne adresa unei game foarte variate de cumpărători, am structurat totul foarte bine de la început, în sensul că avem garsoniere de 33,5 mp până la apartamente de 120 mp. Nici această paletă variată nu a fost suficientă, în sensul că avem clienţi care au vrut suprafeţe mai mari, deci am făcut anumite reproiectări. Am ajuns să vindem chiar un apartament de patru camere de 150 mp, prin alipirea a două apartamente." explică Giulio Angheloiu, preşedinte Premier.

Preţurile din Lucky Residence sunt adaptate perioadei economice dificile pe care o traversăm. Acestea pornesc de la 850 euro/mp, dar pot urca până la 1.000 euro/mp în cazul în care clientul îşi doreşte să aleagă finisaje de cea mai înaltă calitate. Specialiştii care se ocupă de proiect sunt la dispoziţia clienţilor, pe care îi pot consilia cu privire la alegerile pe care le pot face pentru amenajarea noii lui locuinţe.

„În momentul în care cumperi un apartament la stadiul de proiect, poţi vedea împreună cu dezvoltatorul tot ce înseamnă parte de instalaţii sanitare, termice, poziţionarea lor pentru o mai judicioasă folosinţă ulterioară, dar şi partea de finisaje, tot ce înseamnă faianţă, gresie, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, absolut totul." susţine preşedintele Premier.

Lucky Residence încearcă să fie aproape de clienţi şi la nivel financiar. Tocmai de aceea, dezvoltatorul a implementat conceptul de buy-back imobiliar. Cu alte cuvinte, dai la schimb apartamentul vechi pentru cel nou.

„Ne ocupăm de absolut tot, evaluări foarte corecte, adică nu se percep niciun fel de taxe suplimentare, nu se fac subevaluări, imobilele vechi se evaluează la preţurile de tranzacţionare ale pieţei. În rest, mergem pe Prima Casă, credite imobiliare, punem toţi brokerii noştri la dispoziţia cumpărătorilor, absolut toate sursele de venit." mai precizează dezvoltatorul.

Chiar şi clienţii care nu pot accesa credite aşa de repede pe cât îşi doresc, sunt acceptaţi în. Ei pot să îşi aleagă o locuinţă, să o finiseze sau chiar să se mute în ea, cu condiţia de a o achita într-o anumită perioadă, stabilită de comun acord cu dezvoltatorul. Proiectul este cu atât mai tentant cu cât este situat chiar în oraş, într-o zonă dezvoltată din punct de vedere comercial.

„Consider că are o poziţie privilegiată, chiar în faţa blocului se află staţii de autobuz, la 500 m în partea stângă se află staţia de metrou Dimitrie Leonida, fostul IMGB, la aproximativ un kilometru în partea dreaptă se află staţia de metrou Apărătorii Patriei. În zonă sunt Metro, Selgros, Carrefour, Real, foarte multe magazine." explică Giulio Angheloiu, preşedinte Premier.

Un alt avantaj al condominiului este că dispune şi de o suprafaţă mare de teren, în jur de 7.000 mp, teren care este dedicat exclusiv locatarilor celor 110 apartamente. Din luna decembrie, de când acestea vor fi finalizate, dezvoltatorul se va mai ocupa încă două luni de elemente finale, care nu vor afecta în niciun fel traiul locatarilor.

CITEŞTE ŞI Top cele mai ieftine locuinţe din zona de Sud

 

9 November 2011