Unul dintre cele mai scumpe proiecte rezidentiale din capitala, Lotus Cismigiu, a vandut, in ultimele doua saptamani, 3 apartamente, cu o valoare totala de peste un million de euro. Ansamblul, format din 25 de locuinte de lux in centrul capitalei, mai are disponibile 13 apartamente, ale caror preturi variaza intre 101.000 € si 800.000 €.

sursa:www.lotuscismigiu.com“Nu ne-am propus sa vindem aceste locuinte extrem de repede, pentru ca am considerat important sa patram calitatea locuitorilor ansamblului. Au fost cateva luni in care nu s-a vandut nimic si in aceasta luna am vandut trei apartamente. Cu unul dintre cumparatori purtam discutii de aproape un an : a cantarit toate ofertele din piata si a ales, intr-un final, calitatea in defavoarea unui prêt mic. “

Ce s-a vandut

Doua dintre apartamentele achizitionate sunt de trei camera, iar cel de-al treilea de doua camee. Au existat diferente de prêt, pentru ca unul dintre apartamente are o suprafata mai mare si poate fi recompartimentat in trei camere, in timp ce apartametul de doua camere dispune si de o gradina de 23 mp.

E greu sa vinzi apartamente de lux

In timp ce una dintre tranzactii s-a realizat in timp record, in cateva zile de la vizionarea locuintei in cadrul targului tIMOn, celelalte doua s-au realizat dupa 3 respectiv 12 luni de discutii. Toate cele trei locuinte au fost cumparate de familii care vor locui aici, nu de investitori si fiecare dintre ei a vrut sa se asigure ca ia cea mai buna decizie.

Lotus Cismigiu este un ansamblu residential exclusivist, ce se construieste la un minut distanta de parcul Cismigiu, chiar in centrul Bucurestiului, pe o straduta linistita si departe de zgomotul orasului. Apartamentele au suprafete generoase si finisaje de lux, iar preturile variaza intre 101.000 € pentru cea mai ieftina garsoniera si 800.000€ pentru penthouse-ul situat la ultimul etaj.


22 December 2009