Omul de afaceri Liviu Tudor, investitorul român cu cea mai mare suprafaţă de birouri în portofoliu, a lansat a doua etapă a complexului rezidenţial West Gate Studios care a mai adus pe piaţă 275 de apartamente pentru studenţi şi tineri aflaţi la început de carieră. Noua clădire este deja închiriată în proporţie de 70%, potrivit reprezentanţilor companiei.

20918-mg_0002_dd9cb6fceb.jpgÎn toamna anului 2009, Tudor a inaugurat proiectul West Gate Studios din Militari, printre puţinele ansambluri rezidenţiale axate pe închiriere. Proiectul destinat exclusiv închirierii cuprinde în prezent 650 de camere, iar investitorul este dispus să continue extinderea sa în condiţiile în care va avea cerere.

„Blocul existent (A1) este închiriat în proporţie de 100%, iar B1 în proporţie de 70%, la momentul actual. Estimativ, circa 30% din complex este ocupat de tineri profesionişti, iar restul de studenţi", au declarat reprezentanţii Genesis Development, compania care a dezvoltat proiectul.

Chiria lunară pe persoană începe de la 75 euro/lună, în apartamentele pentru două persoane, în condiţiile semnării unui contract pe un an. Toate apartamentele sunt mobilate, au aer condiţionat şi balcoane. Mobila pentru o cameră de două persoane cuprinde două paturi simple, două birouri, două dulapuri, două scaune şi mobilă de bucătărie completă. În plus apartamentele sunt echipate cu televizor, cuptor cu microunde, frigider, plită electrică, aer condiţionat şi maşină de spălat (la cerere).

Liviu Tudor este proprietarul Genesis Development, companie care a dezvoltat parcurile de birouri West Gate din Militari şi Novo Park din Pipera şi controlează producătorul de materiale de construcţii Prefabricate Vest.


Sursa

15 September 2011