Producătorul de profile metalice Lindab România a livrat 7.000 mp de casete de faţadă în valoare de circa 260.000 de euro, pentru construcţia unei fabrici de medicamente în Rusia, proiect care necesită o investiţie de 75-85 mil. euro şi care se apropie de finalizare.

18379-nycomed_foto_cf683d5f6a.jpgFabrica este construită de Lindab România, în parteneriat cu Building Systems Cehia, pentru producătorul farmaceutic Nycomed. Proiectul a integrat atât produse ale diviziei Building Systems, prin compania din Cehia, care a susţinut partea de proiectare, cât şi ale diviziei Profile Componente, prin Lindab România, care a gestionat realizarea faţadei.

„Platforma Nycomed este amplasată la circa 300 de metri de o hală de 50.000 mp livrată anul trecut de Lindab Building Systems către Komatsu. Nycomed este primul proiect livrat de Lindab România către Rusia, iar în acest moment mai avem în pregătire încă două livrari în formulă similară", a declarat Andrei Sulyok, directorel general al companiei.

Lindab România este parte a concernului internaţional Lindab Group care are puncte de lucru în 31 de ţări şi un număr de 4.500 de angajaţi.


Sursa

18 May 2011